Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz attı Trabzonspor kazandı - Burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi.

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz attı Trabzonspor kazandı - Burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi.. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi için beijing guoan kulübüyle 3. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Trabzonspor kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'u TFF' ye şikayet etti » Betmac24
Burak Yılmaz, Trabzonspor'u TFF' ye şikayet etti » Betmac24 from betmac24.com
Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Trabzonspor ile burak yılmaz arasında yaşanan sözleşme feshi noktasındaki görüşmelerde önemli mesefa kat edildi. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Kariyerini çin'de sürdüren burak yılmaz, kulübü beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Trabzonspor, beijing'e 4 milyon euro teklif etmişti. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kap bildirdikten sonra, burak yılmaz'ın taraftara seslendiği videoyu yayınladı. Trabzonspor, transfer ettiği burak yılmaz için çin kulübü beijing guoan'a 3,5 milyon avro bonservis, milli futbolcuya ise 3 yıl için toplam 10 milyon 650 bin avro garanti ücret ödeneceğini açıkladı. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu!

Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a cevap geldi! - Futbol Spor ...
Burak Yılmaz'dan Trabzonspor'a cevap geldi! - Futbol Spor ... from idora.gazetevatan.com
İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur.

Trabzonspor, beijing'e 4 milyon euro teklif etmişti.

Bordo mavili yönetimin sözleşme feshi için burak ile görüşeceği iddia edilirken. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor. Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Çin'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. €2.00m* jul 15, 1985 in antalya, turkey.

Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Trabzonspor'u alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle tff'ye şikayet eden burak yılmaz , kulübün kendisi hakkında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Trabzonspor'un gol yükünü Burak Yılmaz çekiyor
Trabzonspor'un gol yükünü Burak Yılmaz çekiyor from media-cdn.t24.com.tr
Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Burak taksitle ödemeyi kabul ederken son detaylar yarın netlik kazanacak. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor.

Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c.

Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Trabzonspor kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Si̇nyali̇ verdi̇ trabzonspor forması giyen burak yılmaz 'ın son dönemde adı sıkça beşiktaş'la anılıyor. Trabzonspor'u alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle tff'ye şikayet eden burak yılmaz , kulübün kendisi hakkında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Çin'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi.

Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor burak yılmaz. Trabzonspor 'da bu yıl 23 golle büyük katkı yaptı burak yılmaz.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook